Persoonlijk • Waarom blog je zo weinig ?


Het is je vast en zeker niet ontgaan dat de laatste tijd, oké zeg maar weken er weinig nieuwe op mijn blog komt te staan. Recent is mijn leven helemaal omgegooid en moet ik alles nog opnieuw inplannen. Daarom vind ik dat mijn trouwe lezers het recht hebben om te weten hoe, wat en waarom er de laatste tijd minder geblogd wordt. Ik hoop da jullie mij snappen en  toch nog steeds blijven lezen op mijn site.

Ongeveer 5 jaar geleden toen ik nog in het 5de middelbaar zat is mijn moeder plots overleden. Hierdoor bleven mijn vader en ik nog alleen achter. Omdat hij uit een streng en conservatief gezin komt kent hij niets anders dan dan de vrouw alles deed in het huishouden. Hierdoor kan je het al een beetje raden, vanaf de eerste dag moest ik alles in mijn eentje zien te redden. Poetsen, koken, de was, winkelen,…. alles kwam op mijn 16 jarige schouders terecht.

Uiteindelijk kwam ik uit de middelbare school met schitterende punten en wilde ik graag gaan studeren. Ik begon aan een richting maar met het hele huishouden erbij werd deze me al best te zwaar. Zo probeerde ik nog 2 richtingen waarvan de leerstof steeds minder zwaar was. Maar voltijds naar school van 8-18h om daarna nog te moeten koken, poetsen en strijken om tenslotte rond 22h aan je huiswerk te kunnen beginnen. Dit houdt niemand vol. Dit heb ik 4 jaar geprobeerd en heb dan de knoop doorgehakt, ik was kapot en had nog steeds geen diploma.

Ik besloot te stoppen met school en werk te zoeken met het diploma dat ik had van de middelbare school. Ik had de richting chemie gevolgd en had dus bijgevolg een laborant/chemicus diploma waar ik wel iets mee kon vinden. Zo ben ik nu dus tewerkgesteld als laborant bij een landbouw bedrijf, ik werk van maandag tot zaterdag van 5-13h. Hierdoor heb ik tijd om het hele hebben en houwen wat rond een huishouden hoort te doen. Helaas heb ik nu minder tijd om te bloggen omdat ik vroeger ga slapen. Ik hoop dat jullie de situatie wat snappen en het niet erg vinden dat er voorlopig wat minder artikels online komen. Ik ben vlijtig op zoek naar een dag job, zo kan ik alles perfect combineren. Ik blijf wel bloggen hoor ! Alleen gaat het moeilijk zijn om 3 artikels per week af te krijgen.

 

Bedankt voor het lezen en hopelijk blijven jullie mij volgen.

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Een gedachte over “Persoonlijk • Waarom blog je zo weinig ?

  1. DreamerKirsten zegt:

    Ik heb momenteel ook geen tijd meer om te bloggen, maar hoop de draad opnieuw te kunnen opnemen.. Hopelijk vind je snel een job waarbij je overdag kan werken! Ik duim! & denk dat iedereen het echt wel begrijpt dat er wat minder artikels online zullen komen…

    Like

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s