MAC • Select Sheer Pressed


MAC5

Once you go MAC, you never go back. Dit is mijn nieuwe slagzin voor het leven. Omdat door het filiaal hier dicht in de buurt mijn collectie snel en zeer expansief uitbreidt ga je binnenkort wat meer make-up artikels online zien komen. Ik heb voor jullie al een paar producten gereviewd. Vandaag heb ik voor jullie de MAC Select Sheer Pressed.

MAC2

Een poeder kan je make-up look maken of kraken. Het kan vlekken, er cakey uitzien of je foundation laten glijden waar die maar wil. Zelf heb ik al elke soort gehad, ik had altijd wel iets aan te merken over een poeder, en toen ontdekte ik dit product. Dit is het eerste gezichtsproduct dat ik van MAC heb en het is meteen een schot in de roos. Ik vertelde mijn eisen aan de verkoper en ik ging met dit geweldige product naar huis.
MAC
In het doosje vind je een spiegel en een spons. Deze heeft een soort lederen bovenkant met de letters MAC ingedrukt. Dit oogt zeer chique, maar zelf gebruik ik liever een grote poederkwast. Het poeder zelf is nog beschermd door een plastic kapje, dit zo je ook terug op de foto’s.  Verder opent de verpakking door een drukknop vooraan, deze werkt zeer soepel en vind ik veel makkelijker dan een product met een klikverpakking.
MAC4
Mijn eisen waren zeer simpel.

  1. Satijn-achtige finish
  2. Landhoudend
  3. Zuinig in gebruik

Een volledig mat poeder kan mooi zijn voor modellen looks maar voor dagelijks heb ik graag een product dat je een natuurlijke glow geeft. Deze poeder matteert maar geeft je toch een gezonde glans, ligt niet dik op de huid en laat geen poederig effect na. Als ik na een lange werkdag vermoeid thuiskom is het wel wat vervaagd maar niet compleet verdwenen. Dit verwachtte ik overigens ook niet en ik denk zelfs niet dat dit haalbaar is. Maar als je veel zweet is het poeder wel snel verdwenen en zet je “eventueel” andere gezichtsmake-up  het op een loopje. Het verbruik daarin tegen is zeer zuinig. Ik hoef maar 2 à 3 keer met mijn borstel in het poeder te strijken en ik heb voldoende voor mijn ganse gezicht en hals.
MAC3

De kleur is de een na lichtste, maar heel veel kleur geeft dit product niet af. Hij is transparanter dan mijn vorige gekleurde poeders, dus als je niet je perfect passende kleur vindt, kan je nog steeds een andere proberen.

Het poeder is te koop in elk MAC filiaal en online.
Voor €26 heb je een geweldig poeder met een inhoud van 12 gram.

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

2 gedachtes over “MAC • Select Sheer Pressed

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s