MAC • Oogschaduw Lucky Green & Green Room


MAC-samen-2

Een tijdje terug bezocht ik voor de eerste keer de MAC store die zich in Leuven heeft gevestigd. De winkel is nog zeer recent en ik was dus zeer benieuwd naar de medewerkers en hun assrtiment. Ik had geen idee naar wat ik zocht, maar ik wilde iets totaals anders dan mijn standaard goud en bruin. Ik liet me adviseren en stapte buiten met de oogschaduwkleuren LUCKY GREEN en GREEN ROOM. 2 tinten die ik zelf nooit gekozen zou hebben.

LUCKY GREEN

 

 

MACoog-Groen
Lucky Green is een mosgroene kleur met een metallic finish. Hij is zeer glanzend en bevat hele kleine glitters die het effect nog sprankelender maken.

Green Room
MAC-oog-blauw

Deze kleur heeft geen metallic glans maar daarin tegen bevat deze oogschaduw miljoenen kleine glitters die je echt dat wow-effect geven. Wel vind ik niet dat deze kleur zijn naam eer aan doet. Zelf vind ik hem meer blauw dan een groen tint. Het is maar net hoe je het bekijkt.

MAC-oog-Swatch-apart-2
Zoals op de swatches zeer goed te zien is reflecteert Lucky Green het licht alsof het een edelmetaal is, terwijl Green Room minder glanst en meer diepte aangeeft. Het pigment van beide kleuren is zeer goed, al moet ik zeggen dat Lucky Green wel een streepje voor staat, alhoewel dit misschien optisch kan zijn omdat deze veel meer glanst.
MAC-oog-Swtach-2
Zelf vind ik het prachtig om de 2 kleuren te combineren. zo krijg je toch de metaalachtige glans maar met veel meer diepte.

MAC-gezicht-oog
MAC-close-up
Voor de look heb ik een gouden basis gebruikt op het bewegend ooglid. Vanaf het midden naar het einde toe heb ik Lucky Green aangebracht. In de buitenste ooghoek heb ik met een blending kwast Green Room wat aangezet, deze heb ik ook doorgetrokken tot de helft van de onderste wimperrand. Daarna heb ik alles mooi in de arcadeboog geblend met een zachte bruine kleur. Als laatste nog een wing en wat mascara en klaar was de ooglook.

Welke producten ik gebruikt heb voor deze look :
MAC Green Room/ Lucky Green
NYC Big Bazaar
ELF Mineral Powder SPF 15 *
ZOEVA LipCrayon Sweet Heat
ZOEVA Naturally Yours Palette (Pure, Casual Elegance, Soft&Sexy)
MAC Blush Kelly Ousbourne Collectie, Cheeky Bugger
MAC Paint Pot Layin’ Low
Lancôme Hypnôse Doll Eyes
Essence Eyeliner Matt


 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

4 gedachtes over “MAC • Oogschaduw Lucky Green & Green Room

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s