P2 • Nailpolish Sand Style – 070 Pretty


IMG_0097 kopie

 

Nagellak. Ik word er niet meteen door aangetrokken in de rekken maar uiteindelijk heb ik altijd spijt dat ik geen nieuw kleurtje heb meegenomen. Ook al had ik geen intentie om bij het schap met de lakjes te stoppen, heb ik er toch maar even aandacht aan geschonken. Zo kwam ik met dit prachtige lakje thuis.

SO PRETTYLOGO

 

Hand 1Zoals je kan zien is het een champagne kleurig lakje met een “zand structuur”. Ook bevat het lakje grote en kleine glitter deeltjes. De nagellak is zoals ik al eerder zei champagne kleurig, maar heeft een roze ondertoon en glans. Echt heel mooi en staat zeer chique. Ideaal voor chiquere gelegenheden of gewoon om te dragen voor net dat tikkeltje meer.

hand 2

 

Het enige nadeel aan dit lakje is, “dat kan je op de foto’s zien” als je wat onnauwkeurig lakt, het zeer moeilijk is om het weer van je vingers te krijgen. Zelfs met nagellak remover is het lastig.
De houdbaarheid van de nagellak is zeer goed. Doordat je geen topcoat kan gebruiken blijft de lak een week zitten zonder te chippen. Zeer goed ! Ook is de droogtijd zeer kort, je kan dus best snel na het aanbrengen weer je gewone routine doen zonder hoeven op te letten voor je nagels.

Het lakje kost €1,75 en is oa. te koop bij DM.

Groetjes,
Daisy

 

Advertentie

Een gedachte over “P2 • Nailpolish Sand Style – 070 Pretty

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s