Hip Hip Hoeraaa !!! Green Daisy’s mag 1 kaarsje uitblazen !


1 jaar

Ik kan nog steeds niet geloven hoe snel het allemaal kan gaan. Ik herinner mijn eerste artikels alsof ze van gisteren zijn. Maar ondertussen zijn we 365 dagen verder. Om dit samen met jullie te vieren overloop ik wat ik allemaal geleerd heb op blog gebied en vertel ik jullie waarom ik ben begonnen met bloggen.  Ook heb ik nog een verrassing voor mijn trouwe lezers op het einde van het artikel !

Waarom ben ik begonnen met bloggen ?

Zelf heb ik best wat huidproblemen. Hierdoor is het heel moeilijk om producten te vinden waar ik niet op reageer. Omdat ik graag mensen help heb ik besloten om mijn ervaringen te delen met het wereld wijde web. Zo kunnen mensen die dezelfde problemen hebben kennis maken met nieuwe producten die ook misschien hun kunnen helpen.

Waarom leg ik zo een nadruk op natuurlijke producten ?

Ik ben een voorstander van groen en kan dus ontzettend genieten van een boom en een bloeiende bloem. Vroeger was ik zeer geïnteresseerd in de werking van kruiden en planten, deze fascinatie is nooit weggaan. Zelf heb ik een diploma van chemicus en laborante en ik kan eerlijk zeggen dat sommige stoffen in niet natuurlijke producten veel schadelijker en irriterender zijn dan dat ze beweren. Om de natuur en vooral om mijn lichaam te sparen heb ik besloten zo veel mogelijk chemische troep te mijden uit producten.

article29208238

Wat vind ik van het bloggen ?

Ik vind het heerijk. Ongestoord je mening kunnen geven over iets en daarmee mensen aan het denken zetten. Maar soms is het ook frustrerend. Artikels die op tijd klaar moeten zijn, voldoende variatie voorzien, foto’s dat mislukken,…. Graag wil ik voor jullie zo leuk mogelijke artikels maken en als ik zie dat er soms zo weinig naar gekeken wordt en er weinig reactie op komt vind ik dat best jammer. Maar ach, zo is het wereldje. Ik ga er voorlopig nog even mee door en ik hoop dat jullie *mijn lezers*ook nog even blijven langskomen.

In wat ben ik gegroeid het afgelopen jaar ?

Ik heb sowieso een nieuwe schrijfstijl ontwikkeld, dit vind ik een enorm pluspunt. Ook heb ik geleerd alles beter af te werken en 2x alles na te lezen. Zo nam ik vroeger genoegen met half werk. Door andere blogs te lezen heb ik veel ervaring kunnen opdoen en deze kunnen toepassen op mijn blog. Ik merk echt de verbetering tussen de artikels van nu en deze van een jaar geleden. Ik schaam me niet voor deze artikels, ze zijn net een goede vergelijking met hoe ik gegroeid ben in mijn artikels.

Wat zijn mijn werkpunten ?

Foto’s ! Hoe hard ik ook probeer dit blijft echt de grootste issue. Ik vind het moeilijk om de juiste achtergrond of perspectief te vinden en laat staan dan de juiste instellingen. Zeker portret foto’s zijn een struikelblok. Ik probeer vaak te oefenen en ik merk iets wat verbetering, maar ideaal zijn ze nog niet. Daarom is dit mijn werkpunt voor het komende jaar.

ballonnen

Wat zou ik graag bereiken met mijn blog ?

Het liefst van al zou ik “vertegenwoordiger” worden van bepaalde natuurlijke merken. Lekker veel producten testen zodat ik al mijn ervaringen kan delen met het wereld wijde web. Ik zou het niet doen om gratis producten te versieren dat niet, maar enkel om mensen te laten inzien dat natuurlijke cosmetica niet hoeft onder te doen en dat het ook voor iedereen geschikt is. Ik hoop in de toekomst nog vele merken te ontdekken en er over te schrijven.

Wat is nu die speciale verrassing ?

Vanwege de verjaardag van mijn blog geef ik een gratis product weg ! Ik ga nog niet verklappen wat het specifiek is maar ik zeg je alvast dat het van mijn zeer geliefde merk Lush is. Hou mijn blog komende week in de gaten zo dat je zeker de winactie niet mist !

 

Nogmaals Hip Hip Hoera voor Green Daisy’s !

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

7 gedachtes over “Hip Hip Hoeraaa !!! Green Daisy’s mag 1 kaarsje uitblazen !

 1. DreamerKirsten zegt:

  Gefeliciteerd met het éénjarig bestaan van je blog! Ik ben ervan overtuigd dat je nog hard zal groeien qua bezoekers, want je schrijft heel goed 🙂

  Like

 2. Julie zegt:

  Gefeliciteerd! Ik lees je blog erg graag en probeer dit zo vaak mogelijk te doen! 🙂
  En anders laat ik ze wel ongelezen staan om ze nadien nog te lezen! 😉

  Hopelijk komen er nog vele jaren bij! 🙂

  Like

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s