Korting.voordeligst.be


Een tijd geleden werd ik gecontacteerd door Mnr Vanneste. Mnr vanneste heeft een site opgericht die al heel veel mensen heeft geholpen en misschien ook voor jou iets kan betekenen in de toekomst.

De website die Mnr Vanneste heeft opgericht heet : www.korting.voordeligst.be
Deze site heeft hij in 2013 opgericht en is nu ongeveer 1 jaar online. Elke dag speurt hij het net af op zoek naar kortingscodes en aanbiedingen bij de grote en erkende webshops.  Ondertussen staan er al meer dan 800 aanbiedingen live, bij meer dan 75 verschillende webshops.

Zijn doel is om ervoor te zorgen dat Belgen besparen, door goedkoper hun favoriete zaken aan te kopen via internet. En via zijn site en nieuwsbrief blijft iedereen op de hoogte van de nieuwste acties en exclusieve promoties.

Ook krijgt hij exclusieve codes opgestuurd. Dat is zo bij onder andere Zalando (http://korting.voordeligst.be/shop/zalando/)  en elke maand krijgt hij een mail uit Duitsland met daarin een exclusieve kortingscode voor 10% korting bij het aankopen van je spullen op Zalando.be. Ook Centerparcs (http://korting.voordeligst.be/shop/centerparcs/) en Smartphoto (http://korting.voordeligst.be/shop/smartphoto/) sturen hem exclusieve codes die je bijgevolg enkel op zijn website kan vinden.

De site heeft voor ieder wat wils. Zo vindt men er onder andere codes en aanbiedingen terug van elektronica, gezondheid, mode, vakantie, bloemen, auto en motor, huis en tuin, boek en tijdschrift, geschenken en zo nog veel meer. Zo heeft niet enkel u baat bij deze site, maar kan het gehele gezin er terecht. Aarzel vooral niet om een kijkje te nemen op www.korting.voordeligst.be en vertel het ook zeker rond dat u zo een handige site hebt leren kennen.

 

Groejtes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s