Opgemaakt April


IMG_1005 Alweer een maand voorbij, alweer een opgemaakt post. In de maand april heb ik voor mijn doen ontzettend veel producten opgemaakt. Normaal maak ik maar een stuk of 4 producten op, nu zijn het er 10!

Haar

IMG_1007L’oreal proffesional liss control.

Het is een gladmakende styling crème die men aanbrengt in handdoek droog haar. Een men het product verdeeld heeft over de ganse haarlengte moet je je haar droog föhnen met behulp van een borstel. De crème zal ervoor zorgen dat je haar glad blijft, bestend is tegen vocht en dat het niet gaat pluizen. De crème zelf is heel zuinig, ik kan mezelf niet eens meer herinneren wanneer ik de flacon gekocht heb. Dus zuinig is het wel. Helaas is het nu dus opgegaan. Ik vind het product zo fijn, makkelijk en goed werken dat ik zeker en vast een nieuw exemplaar ga kopen. Dit product is enkel te verkrijgen bij kappers.

 

YTC pampering conditioner.

Een conditioner voor normaal tot droog haar bestaande uit 99,8% natuurlijke bestanddelen en zonder parabenen. Wat wil je nog meer. Hij laat mijn haar heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar achter. De geur is heel subtiel en het product is makkelijk uit te spoelen. Ja, ik ben een hele grote fan. Het enige minpunt vind ik de flacon. Hij is zo stevig dat ik er geen product uitkreeg en dat ik altijd mijn vriend moest roepen om even op de fles te komen knijpen. Niet zo handig dus.

Gezicht

IMG_1016

Alverde 3in1 appel en limoen reinigingsschuim.

Ik ben verliefd op natuurlijke producten en als ze dan nog eens boven mijn verwachting goed werken ben ik helemaal verkocht. Dit reinigingsschuim is een water dat via een pomp flacon wordt omgezet tot een heerlijk ruikend schuim. Het enige minpunt van dit product is dat het zo lekker ruikt haha. Ik bleef maar aan de flacon ruiken, zo een heerlijke geur. Net alsof je in een appelgaard ligt. Heerlijk. Wil je een complete review van dit product klik dan op deze link.

 

Vichy aqualia thermal.

Ik had nog nooit een Vichy product getest en daarom was ik erg benieuwd. Ik kreeg de aqualia thermal, hij zou mijn huid voldoende gehydrateerd houden en zou geschikt zijn als dag- en nachtcrème. De crème was niet natuurlijk maar vichy beweerd dit ook niet. Echter kreeg ik van de crème een branderig gevoel dat niet zo aangenaam was. Hij is dit niet geschikt voor de hele gevoelige huid. De geur daarin tegen is heerlijk zacht en zeer aangenaam.

 

Demake-up duo+.

Een rol wattenschijfjes maak ik wel heel regelmatig op. Omdat mijn geliefde sensitive watjes uitverkocht waren in de winkel was ik genoodzaakt een andere soort mee te nemen. ik ging voor de duo+. Een wattenschijfje met aan de ene kant een ribbeltructuur voor het effectief verwijderen van make-up en aan de andere kant een zachte zijde om te reinigen in alle zachtheid. Eigenlijk vind ik ze zelfs handiger dan de sensitive lijn. Door de ribbelstructuur kan ik mijn oogmake-up effectief en snel verwijderen. Terwijl ik bij de sensitve nog vaak last had van restjes. Ja, ik heb een nieuwe favoriet.

 

Fogan gezichtspoeder.

Om in één woord te zeggen, nope. Dit product is het echt niet, hij vlekt, maak je grouw, blijft niet lang zitten en brokkelt. Ik heb hem met tegenzin opgemaakt, deze komt hier niet meer in huis. Ook is hij enorm geparfumeerd wat soms wat irritaties te weeg brengt.   Nonique vitaalfruit gezichtscrème. Weer een product van het geliefde merk nonique. Het is een zachte natuurlijke crème die je gezicht goed voedt en snel intrekt. Hij is ideaal als dag- en nachtcrème. Doordat de crème zo eenvoudig is, is hij door iedereen te gebruiken, zowel jong als oud. Het enige nadeel is dat als het product bijna op is je niets meer uit de tube krijgt en je deze dus moet openknippen. Dan moet je er telkens met je vingers inzitten en werkt het niet meer zo hygiënisch.

Lichaam.

IMG_1021

 

Sanex natur protect.

Een simpele basic deodorant zonder aluminiumchloorhydraten, parabenen en alcohol. De deo bevat Aluin en verzorgende bestanddelen, hij ruikt zeer subtiel en werkt goed. ik gebruik deze deo al zeker een jaar en ik ben niet van plan een ander te proberen.

 

YTC noutishing body butter.

Weer een heerlijke boter van een heerlijk merk met heerlijke bestanddelen. Hij hydrateerd mijn hele droge huid zeer goed en heeft een zachte geur. Helaas zit er amandelolie in waar ik niet goed tegen kan. Ik krijg jeuk en bultjes van deze butter. Handig om te weten als je ook een amandelallergie hebt ! Voor de rest is hij gewoon super en voedt hij elke droge huid.

 

Bioxet haarverminderende crème.

De crème zou ervoor zorgen dat haartjes minder snel en dunner terug groeien. Na het waxen of epileren moet je de zones insmeren met deze crème. Het zou pas effect hebben na 4 weken. Ik heb het nooit zo lang getest en ik gooi dus een volle pot weg. De geur is namelijk verschrikkelijk. Het heeft wat weg van dode rotte plant.Doordat de geur zo sterk is ruik je deze ook op je lichaam. Bah. Nee, dit zou ik nooit meer opnieuw kopen.

 

Groetjes,
Daisy

5 gedachtes over “Opgemaakt April

Laat hier jou reactie achter