Opgemaakt Februari/Maart


IMG_0427

Vorige maand plaatste ik geen opgemaakt post. Dit omdat ik maar echt 1 ding had opgemaakt. Daarom besloot ik nog even een maandje te wachten zodat ik jullie een leuke volle post kon geven over alles wat ik heb opgemaakt. Veel plezier met mijn opgemaakt februari/Maart post.

Gezicht

Nectar of nature tonic.
Dit product heb je vast en zeker zien voorbij komen in een review, klik hier. Ik vind het heel moeilijk om net die perfecte tonic te vinden. Oftewel droogt hij te hard uit, krijg ik er reacties op of krijgt het rare bijwerkingen. Ook deze tonic vond ik niet zo geweldig. Ik was blij dat hij op was zodat ik weer micellair water kon gebruiken.

 

Noniqe extreme energy facewash.
Ik was altijd zo hard te spreken over Nonique. De geur, de bestanddelen, de textuur, de werking. Maar sinds ik de facewash gels heb geprobeerd is mijn verwachting ontzettend hard gedaald. De dop lekt, en op 2 weken is je product zo goed als op. Nee, dit was niet fijn. Moest Nonique nu een andere verpakking zoeken dan zouden ze weer stijgen. Ook lijken al deze ges op elkaar. Ze hebben dezelfde geur, consistentie en werking. Ik denk dat het gewoon hetzelfde product is in verschillende tubes. Klik hier voor de volledige review.

 

 

Haar

L’oreal Nutrigloss Cristal
Een drogisterij shampoo met goedkope bestanddelen. hij bevat niet veel voedende dingen en zit propvol harde zeep. Nee deze gebruik ik niet voor mezelf. Deze shampoo heb ik opgemaakt omdat ik er altijd mijn kwasten mee uitwas. Het is een prima shampoo om hardnekkig vuile kwasten mee schoon te krijgen. Na 1x wassen zijn ze weer heerlijk zuiver.Voor mijn kwasten vind ik het niet erg dat er harde zepen inzitten, die moeten tenminste echt proper zijn. Maar voor mijn haar vind ik deze shampoo een beetje te laks qua ingerdiënten.

 

Batiste Tropical Dry shampoo.
Deze droogshampoo heb ik gekocht tijdens mijn vakantie van vorige zomer. Hier ben ik echt absoluut fan van ! De geur is geweldig en laat je haar echt fris ruiken, de witte waas is er snel uitgekamt en je harr krijgt plots veel volume. Ik heb hem niet elke week gebruikt maar toch vond ik hem best zuinig in gebruik. Deze zou ik absoluut opnieuw kopen !

 

Oro Fluido haarmasker.
Na zulke lange tijd is hij dan eindelijk opgegaan. Mijn haarmasker. Met zulke producten doe ik echt een hele lange tijd en toch gebruik ik ze zeker 1x per week. Over dit product heb ik al een hele review geschreven, klik hier. Mijn beeld is sindsdien niet veranderd op dit product, ik tel al af voor de tijd dat ik een nieuwe kan bestellen.

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Een gedachte over “Opgemaakt Februari/Maart

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s