Guerlain Méteorites Perles Make-up Base


IMG_0403

Sinds de aankoop van mijn Météorites Printemps 2014 ben ik echt laaiend enthousiast over Guerlain. Ik was nog op zoek naar een goede make-up basis en hierbij viel mijn oog op de Méteorites Perles.

 

Wat zegt Guerlain over dit product.

Het is een basis voor een perfecte niet-doffe teint met corrigerende lichtparels. Door een hoge concentratie aan parelmoerextract, een hightech technologie versterkt de weerspiegeling en verspreiding van het licht en zorgt voor een prachtig stralende teint die niet glimt. De kleuren goud, roze, blauw en groen geven het gezicht een meer heldere en corrigerende gloed.
Het resultaat : een verbluffend perfecte teint! de onregelmatigheden van de huid zijn verminderd. De huid is volkomen glad, mat en egaal. De teint ziet er natuurlijk fris, stralend en blakend van gezondheid uit.

IMG_0415

Na het lezen van die beschrijving was ik nog nieuwsgieriger en kon ik niet wachten om het product te testen.

Wat as eerste opvalt is de prachtige flacon gevuld met balletjes. Het is een glazen flacon met enig gewicht, laten vallen zou een slechte keuze zijn. Op de fles zit een mooie strakke dop die reflecteert *wat een leuk detail is als je de werking van het product weet, namelijk licht weerkaatsen*, op de dop staat bovenaan het logo en op de voorkant de naam van Guerlain. Het product komt uit de flacon door middel van een spuitkop, waar ik grote fan van ben. Het werd precies en hygiënisch. Nooit te veel product en geen vuiltjes.
Kortom het straalt echt pure luxe uit en ik heb moeite om de flacon los te laten, hij ligt zo goed in de hand.

IMG_0414

IMG_0416

De bestanddelen zijn zoals verwacht hoofdzakelijk siliconen. Het is immers een product dat een laagje legt op je huid om deze er nog perfecter te laten uitzien. Maar buiten al deze siliconen zie ik ook verzorgende en hydraterende bestanddelen zoals glycerine. Een make-up basis is niet bepaald een stap in je verzorging dus ik vind het zeer fijn dat er glycerine in verwerkt zit. Zeer fijn.

IMG_0393

IMG_0434

De basis neigt naar een witte beige kleur en is een gel. Misschien is het op de foto niet zo duidelijk, maar de basis bevat zeer kleine glanzende gouden deeltjes. Deze zijn bij het open smeren nog duidelijker te zien  maar ze zijn niet zo erg dat het lijkt dat je carnaval gaat vieren. Ze zijn zeer subtiel en reflecteren het licht zodat je gezicht een mooie gloed en glans krijgt. Echt een mooi effect.

IMG_0441

Het aanbrengen gaat zeer vlot, de gel smeert makkelijk open, verdeeld goed en trekt snel in. Zoals je kan zien heeft hij uitgesmeerd nog een zeer subtiele glans die alles laat oplichten, ik vind het echt een prachtig effect. De basis is niet alleen mooi om naar te kijken, maar doet ook nog eens wat hij belooft. Ik bracht hem ’s morgens aan onder mijn make-up en ’s avonds zat alles nog even goed. Ja ik ben fan ! Ook heb je er maar een klein drupje van nodig, op de foto’s had ik echt veel te veel. Wat maakt dat hij nog eens super zuinig in gebruik is.

De Guerlain Météorites Perles Make-up Base is te koop bij de parfumerie voor €56,50.
Link naar webshop Ici Paris.

Groetjes,
Daisy

 

 

Advertentie

Een gedachte over “Guerlain Méteorites Perles Make-up Base

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s