Gelezen en goedgekeurd • Lucinda Carrington – Negentig Geheimen van Jacey


9200000010095095

Boeken, ik verslind ze als chocolade. Jammer genoeg heb ik te weinig tijd om te lezen, of erger nog maak ik te weinig tijd. Maar toen ik deze trilogie kreeg wilde ik best wat mijn planning aanpassen. Het was een totaal ander genre dan ik tot nu toe altijd al gelezen heb en ik kon natuurlijk niet achterblijven met die rage. Daar zat ik dan met mijn erotische boekjes in de zetel, vandaag heb ik voor jullie de review van één boek van de trilogie. Negentig geheimen van Jacey.

Dokter Jacey Muldaire weet precies wat ze van de mannen in haar leven wil: lekkere seks en geen verplichtingen. En als ze naar Zuid Amerika vertrekt om daar in een klein elitair ziekenhuis te werken, verwacht ze dat ruim aan deze eisen zal worden voldaan. Maar Jacey is niet precies wie ze zegt dat ze is ze is een vrouw met vele gezichten, en haar eerste loyaliteit ligt bij de geheime dienst Dankzij haar femme fatale persoonlijkheid komt zij op plekken waar andere spionnen niet snel toegang toe krijgen. Elke dag is vol risico en avontuur, en iedereen speelt een gevaarlijk spel.

Persoonlijk vind ik dit de minste boek van de trilogie, waarom ? Hij gaat over politiek en ze gaan er ook sterk in door. Nee, dat is wel het laatste waar ik van hou. Als er nu een ander onderwerp besproken zou worden, zou de boek voor mij een heel andere waarde zijn geweest maar nu helaas niet. Doordat hij me niet zo boeide heb ik hem ook vluchtig doorgenomen en ben ik al grotendeels vergeten wat er in vermeld stond. En een boek dat je vergeet, was geen goed boek. Persoonlijk, niet geslaagd. Bij de momenten dat ik het wel onthouden heb komt het hoofdpersonage vooral over als een zeer willende dame dat alles neemt wat ze nemen kan.
Omdat ik eerlijk toegeef dat het boek al ver weg zit heb ik voor jullie een fragment gekozen, wat toch de erotische aard van het boek naar boven brengt.
Veel leesplezier !

9200000009234975_10

De boek kan je kopen bij bol.com en kost €9,95.

Groetjes,
Daisy

Advertentie

3 gedachtes over “Gelezen en goedgekeurd • Lucinda Carrington – Negentig Geheimen van Jacey

 1. Samantha van de Mode zegt:

  Deze is dus niet de moeite waard? Ik vind het fragment wat je hebt geplaatst wel boeiend maar als verder het hele boek over politiek draait.. hihi.
  Ga je meer reviews doen? Ik ben best benieuwd naar de rest van deze reeks!

  Like

  • daisymassy zegt:

   Ja de rest van de trilogie komt ook zeker online 🙂

   Ja deze was de minste van de reeks, dit fragement was ook een van de beste dat er in zat. De rest is een veel leuker verhaal.

   Groetjes,
   Daisy

   Like

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s