Dupe OPI vs. Catrice


facebook-like

Iedereen heeft een ander budget en eisen van een product. Zo kan niet iedereen een luxe merk betalen en verwacht niet iedereen dat je product allerlei arti-farty dingen belooft. Ik was even tussen de blogpost van een mede blogger aan het snuffelen en zag een prachtig lakje van OPI. Maar er was toch iets speciaals mee, ik had deze kleur al gezien bij Catrice. Ja mensen we hebben een dupe gevonden van de OPI Brasil Collection !

Het gaat namelijk op de kleur OPI AmazON… AmazOFF uit de Brasil Collection.

Amazon1Amazon2

En Catrice : Diry Liana uit de voorbije zomercollectie.

IMG_0205IMG_0202

Het verschil in kleur is zo goed als niet zichtbaar, maar het verschil in prijs wel. De OPI lak kost ongeveer €15 het flesje, terwijl die van Catrice er ongeveer €3 was. Helaas was de kleur van Catrice van de voorbij zomercollectie, maar ik zie hem nog steeds in de winkels liggen. In veel kruidvat filialen ligt hij nog in de soldenbak en kan je hem dus voor nog minder geld aanschaffen.
Ben je geïnteresseerd in de goedkope versie, ga zeker eens opzoek in de kruidvat in je buurt. Heb je meer te spenderen of wil je gewoon liever OPI dan is deze te vinden in de parfumerie.

Ben je benieuwd naar de review van de OPI lak, dan verwijs ik je graag door naar de blog van Anca. Je komt op het artikel door de bronvermelding aan te klikken.

Bron : Foto

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s