HHC#9


Jullie weten het allemaal wel. Ik ben van plan om mijn levensstijl totaal om te gooien. Hierbij heb ik mijn negende week achter de rug. Willen jullie weten hoe het mij vergaan heeft, lees dan snel verder.

Sport

Oke laat ik eens opsommen, 2 uur atletiek (hoogspringen), 2 uur volleybal, 2 uur turnen, 1 uur handbal en tenslotte nog  1 uur voetbal. Nu aardig lijstje he ! Het voelt goed weer aan sport te kunnen doen. Ik slaap beter, heb meer energie en ben minder snel uitgeput. Ja ik voel me weer top.

Voeding

Vrijdag : 1x zonnebloempit broodje met boter en confituur + rozijntjes. 2x tosti met arabiata saus en mayo.
Zaterdag 
: 2x portie scampi met kokosroomsaus, pinda’s + 2x pannenkoek met maple sirup.
Zondag
 : 2x boterkoek met glas vers sap. Kalkoenrollade met aardappels en champignons + dorito’s en dip.
Maandag
  : 2x broodje met boter en confituur, flesje sap. Couscous met ratatouille + cakeje.
Dinsdag : 1x toast met boter en confituur. Droge toas met broodje kaas en confituur, rozijntjes en bakje blauwe bessen. Kangoeroe steak met aardappels en erwten en wortels + cakeje.
Woensdag : 2x toast met boter en confituur. Droge toast en 2 broodjes met confituur, muffin. Frietjes met champignonsaus en kalfsvlees + cakeje.
Donderdag : Pizza hawai, paar paaseitjes, cakeje. Aardappels met melksaus, ui en kabeljauw en wat granaatappel.

Elke dag drink ik ongeveer 2 liter water.

Mood

Ondanks dat ik zo blij was om weer aan sport te kunnen doen is mijn week best somber geweest. Zoals jullie weten doe ik een sportopleiding en zit ik ook met best wel talenten of topsporters in de klas. Ik heb echter andere sporten gedaan dan diegene dat ik nu heb en sta daarom qua niveau nog niet zo hoog. Hier profiteren de leerkrachten dan van en word ik altijd beschouwd als het zwarte schaapje. Hierdoor voelde ik me wat down en verdrietig, maar ik geef niet op. Ik oefen elke avond thuis en de dingen die ik minder goed kan en ik zal hun eens laten zien hoe het zwarte schaap kan evolueren !

Badkamer

Na vorige week ben ik niet meer op die rechtstreeks vanuit de hel geïmporteerde machine gaan staan. Ik laat de eer aan mezelf en probeer het volgende week misschien wel eens.

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Een gedachte over “HHC#9

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s