Yves Rocher 48h gladmakende conditioner


bewerkt cond

Omdat we ons haar niet enkel moeten reinigen heb ik vandaag voor jullie een voedende en gladmakende conditioner. Even terug schreef ik over de shampoo uit dit trio *klik hier voor de review*. Ja je leest het goed, trio. Deze lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en serum. Helaas zat het serum niet reviewen omdat ik deze niet heb en ook niet kon vinden. Maar niet getreurd, de rest heb ik wel uitvoerig getest. Ben je benieuwd naar hoe de conditioner werkt ? Lees dan snel verder.

Mijn ervaring.

Zoals je kan ziet zit de conditioner is een tube. zeer handig, zo zakt alles mooi naar beneden en moet je niet knoeien met schroefdoppen. Voor de rest heeft de tube een simpel en duidelijk etiket, ook weer niets op aan te merken.
Het gebruik is middelmatig. Je hebt wel degelijk wat product nodig om je haar te kunnen insmeren *geldt voor mensen met lang haar btw*. Na het insmeren komt de geur, eum ja hoe moet ik het beschrijven. Net zoals de shampoo ruikt hij zeer plantaardig, maar deze ruikt echt naar boomwortel. Het is niet onaangenaam maar echt fantastisch is het ook niet. gelukkig blijft je haar er niet naar ruiken na het gebruik. De consistentie is echt vertrouw. Een dikke witte crème die smelt in je haar als je het aanbrengt.

ook al tijdens het douchen voel ik het product zijn werk al doen. Het maakt mijn haar veel minder stroef en is al veel makkelijker kambaar. Na het drogen is mijn haar zo ontzettend zacht en glanzend. Maar mijn haar is vooral niet pluizig, hoef ik nog meer te zeggen ?

Ingrediënten.

IMG_0077

Ik zie vette soorten alcohol, planten extracten en oliën, fruitzuren en parfum. Voor mij ziet deze conditioner er goed uit. Veel voedende bestanddelen om je haar lekker te voeden, top.

Conclusie.

Ik vind de conditioner in één woord, geweldig. Het heeft een vertrouwde textuur en een goede werking. Wel vind ik de prijs/volume/gebruik niet zo goed. Als je iets wat lang haar hebt, heb je toch best een grote toef nodig om heel je haar te kunnen behandelen en de tube is niet zo heel groot.
Daarom krijgt de conditioner van mij een 8/10.

De Yves Roched 48h gladmakende conditioner is te koop in elk filiaal of via deze link.
De tube bevat 150ml en kost €3,95.

Groetjes,
Daisy

Advertentie

2 gedachtes over “Yves Rocher 48h gladmakende conditioner

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s