Rituals Fortune oil


Rituals bewerkt

Het eerste waar ik aan denk als ze mij het woordje badkamer zeggen is zeep. Zeep voor je haar, zeep voor je handen en zeep voor je lichaam. Maar kom op niet alles hoeft zeep te zijn, zo dacht Rituals namelijk ook. Ik had dit product nog niet eerder in de winkel gezien en ik was meteen verkocht. De leuke flacon, de geur maar vooral de textuur. Het is namelijk een product om je lichaam mee te wassen maar het is geen gel of crème, want het is een olie.

Mijn ervaring.

Zoals je op de foto kan zien is het een zeer kleurrijke leuke verpakking met een pompje. Hier hoef ik toch niet meer verder over in te gaan.
Het product is genoemd Fortune Oil en heeft de geur Ceder & Orange. Hierover stond ik wat sceptisch, citrus met hout, hmmm.  Ik besloot de sprong te wagen en ik begon te zweven. Wat een geweldige zoete wintergeur. De sinaasappel is niet zoals je zou denken, hij is niet licht en zacht maar krachtig en zoet. Ik wist niet hoe cederhout rook en kan het ook niet apart ruiken maar het is een combo made in heaven ! Ik vind het nu zo jammer dat er geen snuif computer bestaat!

Voor mij helemaal de kunnen douchen heb ik met twee pompjes genoeg. eerste had ik de olie gebruikt met mijn loofah maar hiervan was ik niet enthousiast. Ik probeerde enkel om via mijn handen aan te brengen en dit was een stuk fijner. Het smeert makkelijk uit en de heerlijke geur omringt je. Hij schuimt een heel klein beetje, het is een olie dus hoef je ook geen massa’s te verwachten. De olie laat mijn huid niet trekkerig achter maar net zacht en soepel, goed.

Ingrediënten.

IMG_0012

Het valt me meteen op dat er veel hydraterende bestanddelen inzitten, glycerine, olieën en vette soorten alcohol. Het kleine beetje schuim wordt gevormd door de zachte zeep die er in zit, hier heb ik geen problemen mee. Verder zie ik best veel parfum, wat ik wel verwacht had. Als je gevoelig bent voor parfum zou ik hier zeker mee oppassen en hem eerst eens testen. Verder die ik nog wat bewaarmiddelen en kleurstoffen, maar geen parabenen.

Conclusie.

Het is een heerlijke douche olie met een warme zoete geur, heerlijk voor de koudere dagen. Ook de verzorgende bestanddelen krijgen een pluspunt.
Deze doucheolie krijgt van mij een 7/10, enkel de prijs is een domper, het is geen budget maar ook niet extreem duur.

De olie kan je kopen in elke Rituals filliaal of online, klik hier voor de site.
Je betaald ongeveer €8,50 voor 200ml.

Groetjes,
Daisy

Advertentie

2 gedachtes over “Rituals Fortune oil

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s