HHC #6


Jullie weten het allemaal wel. Ik ben van plan om mijn levensstijl totaal om te gooien. Hierbij heb ik mijn eerste week achter de rug. Willen jullie weten hoe het mij vergaan heeft, lees dan snel verder.

Sport

Weer een weekje zonder, maar ik heb het dan ook zo ontzettend druk ! Als het artikel online komt heb ik mijn laatste examens afgelegd en heb ik weer tijd voor alles.

Voeding

Het was weer een slechte week en ik ben er absoluut niet trots op, ik schaam me eerder. Maar ik weet dat het komt door de drukke periode. Achja hierbij mijn lijstje.

Vrijdag : 
Zaterdag 
: Flesje sap + 1/2 nashi peer. Kom pompoensoep met 1/2 grijs stokbrood met boter en 2 blokjes zwarte chocolade. Pizza en en cosmopolitan.
Zondag
 : 2x boterkoek + glas sap. Stuk cake + pasta met kalkoencurry en een framboos amandel dessert. Nog een cakeje en een droog koekje.
Maandag
  : 2x toast met boter en confituur. 1/2 grijs stokbrood + mayo + kip + komkommer. Kalfsvlees met preipuree. Zakje chips.
Dinsdag : Flesje sap + kom cornflakes +melk. Restjes van gisteren + griekse yoghurt en pinda’s. Chocolade reep + kom cornflakes + melk. Hamburger en frietjes.
Woensdag : 2x toast met boter en confituur, pasta met champignonsaus en als avondmaal vis met aardappels en erwtjes en worteltjes. Pinda’s.
Donderdag : 2x kom cornflakes met melk, 1 reep zwarte choclade + restjes van gisteren + verse paprika soep met 1/6 grijs stokbrood.

Mood

Bah zo stresserend, ik haat presteren onder druk. Maar gelukkig ben ik nu weer eventjes vrij van de theoretische vakken en hoef ik nog enkel mijn sport testen af te leggen om willen van mijn blessure. Deze week voelde ik me ni zo goed, ik was echt vaak moe, enorm futloos en had zelfs geen zin om te ademen haha. Dat zal wel door het weer en de omstandigheden horen zeker.

Badkamer

Door voorbije week heb ik mezelf niet durven wegen, alles zal er al weer lekker zijn bij gekomen. Ach dan is het zo, vanaf volgende week is het weer met een schone lei beginnen.

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s