La Roche Posay Toleraine Ultra


IMG_9905

 

Na al die zware nachten, hevige feestjes en prachtige feest make-up kan je huid behoorlijk belabberd zijn en kan ze behoorlijk heftig reageren. Geparfumeerde en zware crèmes zijn zeker uit den boze, maar ik vond voor jullie een geweldige crème. La Roche Posay heeft een lijn uitgebracht (Toleraine) die zeer geschikt is voor de overgevoelige en allergische huid. Zelf is mijn huid zeer gevoelig dus testte ik voor jullie deze crème uit.

Mijn ervaring.

Ik haalde de flacon uit de verpakking en ik was zo verrast ! Het is een simpele witte crème in een spuitflacon, maar de crème zit niet in de flacon maar in een zakje in de flacon. Dit had ik nog nooit eerder gezien en vond et zo speciaal. De uitleg ervan kon ik zeer makkelijk op de verpakking terug vinden : anti oxidatie, anti verontreiniging, anti droog residu en anti verspilling. Een super concept als je het mij vraagt.
De rest van de flacon is doorzichtig en bedrukt met alle nodige info. De spuitkop is wit en kan je met een halve draai openen en sluiten. Zo kunnen er geen ongelukjes gebeuren in je toilet tas als je reist.

De flacon bevat 40ml en ik heb er 3,5 maanden mee gedaan bij 2 maal daags gebruikt. Een super zuinig product dus.

Het product zelf is wit met een zachte smeuïge consistentie. Je hebt maar een half pompje nodig per keer en het smeer zeer gemakkelijk open. Het trekt ook zeer snel is, helaas zit er geen SPf in dus die moet je nog apart aanbrengen. De crème hydrateerd mijn gezicht de hele dag en mijn gezicht is zeer droog dus dat spreekt voor zich. De crème is geurloos wat ik wel had verwachte bij een zeer verdraagzaam product.

 

Ingrediënten.

IMG_9900

 

De bestanddelen zijn niet natuurlijk, maar dat beweerd LRP ook niet. Wel zie ik zachte bestanddelen zoals shea boter en vocht houdende stoffen.  Ook zit er dimeticone in, dit is gebruikt om een laagje op de huid te leggen om uitdroging te voorkomen. Wens je dit niet dan kan je het beste dit product skippen. Maar al bij al ben ik tevreden over de ingrediënten.

 

Conclusie.

Ik vind de crème super. Hij kalmeert mijn huid, laat rode geïrriteerde vlekjes verdwijnen en hydrateerd super. Ook de flacon is super en hij is zeer spaarzaam. De ideale crème bij een overgevoelige huid na de feestdagen.
Ik geef hem een 8/10.

LRP Toleraine Ultra is te ,koop bij de apotheek of klik hier
De crème kost ongeveer €18 voor 40ml, maar is zeer gebruiksvriendelijk.

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s