HHC #2


Jullie weten het allemaal wel. Ik ben van plan om mijn levensstijl totaal om te gooien. Hierbij heb ik mijn eerste week achter de rug. Willen jullie weten hoe het mij vergaan heeft, lees dan snel verder.

Sport

Nul, niks, zero, nada. Niks van sport gedaan deze week. Vorige week eindigde mijn dag al mijn extreme pijn in mijn heup en knie, zo erg dat ik niet meer kon stappen. Liggen en zitten was ook al een uitdaging. Meteen een afspraak gemaakt met de dokter en had geen goed nieuws, een ernstige blessure. Een quadriceps spier en pees ontsteking. Heerlijk is mijn spier ontstoken, maar ook nog eens de 4 bijhorende pezen. Ik kreeg platte rust voorgeschreven en kine. En dit allemaal door een foute beenstand, heb namelijk x-benen. Hopelijk is dit alles vlug opgelost, maar ik vrees dat er toch een paar weken zullen over gaan.

Voeding

Door het gebrek aan sport verveel ik me weer en durf ik al weer een vreetbui te hebben, zoals maandagavond. Maar voor de rest snack ik gezond en probeer ik zo gezond mogelijk te koken, echter is dat deze week wat mislukt. Door een drukke avond is er een keertje frieten de revue gepasseerd en door een etentje is er ook lekkere witloof met ham en kaassaus goed naar binnen gegaan.

Mood

Energie met hopen, ik weet met mezelf geen blijf. ik mag niets doen dus ik lig het grootste deel van de dag. Hierdoor word ik snel geïrriteerd. Gelukkig heb ik nog mijn studie waar ik me op kan concentreren.

Badkamer

Nog steeds overal hetzelfde, ik denk dat dit wel verbeterd als ik weer goed aan de slag kan met sporten.

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s