HHC Update 1


Jullie weten het allemaal wel. Ik ben van plan om mijn levensstijl totaal om te gooien. Hierbij heb ik mijn eerste week achter de rug. Willen jullie weten hoe het mij vergaan heeft, lees dan snel verder.

Dit was de moeilijkste dag uit mijn leven, ik moest de klik maken. En helaas is niet alles evengoed omgeschakeld. Vooral mijn suiker verslaving speelt mij parten, maar ik ga erop vooruit.

Sport

Deze week ben ik van zero tot professioneel sporter gegaan. Deze week heb ik 2uur gezwommen, 2uur gebasketbalt, 2uur gelopen en 1 uur gedanst. Best goed voor een newbie hé ? Wel loop ik nu krom van de spierpijn en ben ik nog steeds buiten adem, mijn conditie is echt ondermaats. Maar op dit tempo komen we er wel.

 

Voeding

Ik heb deze week zeker 3 trossen druiven opgegeten, dit is echt mijn favoriete fruit. Helaas zijn er ook talrijke koekjes door mijn keel gepasseerd. Helaas, maar het was sterker dan mezelf. Wel heb ik nu geen koekjes meer gekocht maar een mega voorraad aan druiven, mandarijnen en yoghurt. Nu nog enkel een gezonder alternatief zoeken voor die lekkere broodjes ham/kaas op school.

 

Mood

Ik kan eerlijk zeggen, deze week was een hel. Ik was moe en zeer snel geïrriteerd. Daarbij moest ik nog mijn schoolwerk en mijn huishoudelijke klusjes doen. Ik denk dat dit ligt aan de plots toevoeging van beweging, als ik dit volhou zal mijn moeheid zeker van vast verdwijnen. een kwestie van aanpassing.

 

Badkamer

Helaas is het nog te vroeg om te kunnen zien of mijn vetjes al worden omgezet tot spieren. Maar ik hou jullie elke week op de hoogte.

 

 

Groetjes,
Daisy

 

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s