Healthy Habit Challenge


We hebben allemaal wel eens zo een dag dat niks te boeit, je wat depri bent en vooral schranst wat je maar kan vinden. Dat is op zich niet erg, maar wat als je er een gewoonte van maakt ?
Wat als je elke avond achter de tv een zak chips opeet, en tijdens de ganse dag nog een heel pak koekjes omdat je denkt dat je honger hebt ? Herken jij je hier in, lees snel verder en doe mee !

Ik kan eerlijk zeggen, ik leef ongezond. Ik vreet *ja vreten* elke dag zonder problemen een heel pak koekjes op, durf daarna nog zeker 3 ijsjes te nemen en als toetje van mijn desserts gaat er vaak nog een doos koekjes in. Dit heeft niet enkel invloed op mijn kledingkast, maar ook op mijn humeur en huid. We weten allemaal wel dat een gezonde huid niet alleen te verkrijgen is duur crèmes en lotions. Vanbinnen uit moeten wij ook onze huid voeden met vitamines en mineralen maar waar haal je die vandaan als je leeft op koekjes, ijsjes en snoep ?

Ik ben Daisy en ik moet iets bekennen. Ik heb een suikerverslaving en niet zo een kleintje ook. Met een groter maatje kan ik leven maar niet met de gevolgen op mijn huid. Ze is grauw, dof, zeer droog met uitslag plekjes en ik zie ontzettend wit. Mensen vragen me bijna dagelijks of ik me wel goed voel, zo erg is het. Maar het ergste is dat ik weet waar het van komt, mijn leefgewoontes.
Wel lieve lezers, vandaag zeg ik STOP, ik ga mijn leven omgooien en gezonder beginnen te leven. Dit houdt in dat ik ga sporten en op mijn voeding ga letten en ik gebruik jullie als mijn getuigen.
Vanaf nu plaats ik elke week een update van hoe mijn week verlopen is en ik vertrouw jullie erop om mij terecht te wijzen en te helpen als ik de mist ben ingegaan.

Zijn er onder jullie die ook graag willen meedoen, aarzel niet, meld je aan en stuur een berichtje naar das_929@hotmail.com
Elke week komt er dan een verslagje van jullie week ook in de blogpost. Hoe meer deelnemers hoe leuker het wordt en hoe meer tips we kunnen geven aan elkaar om te helpen.

Ik hoor het gauw!

Groetjes,
Daisy

Advertentie

4 gedachtes over “Healthy Habit Challenge

  1. Lotte zegt:

    Haha, ik ben dus niet de enige die met gemak een pak koekjes in één keer soldaat maakt. Al heb ik mezelf allang aangeleerd om niet vaker dan eens in de week een pak koekjes te kopen en op is op. Van het voorjaar ben ik al begonnen mijn levensstijl om te gooien. Niet dat ik zo ongezond leefde, dat viel best mee. Ik ben vooral meer gaan bewegen en minder gaan snoepen en heb mijn broodmaaltijd veelal vervangen door havermout en maaltijdsalades. En het effect mag er zijn! Qua kilo’s valt het mee, maar ik zit veel strakker en mijn vel en dat valt mensen op. Zeker doen dus, de uitdaging aangaan. Succes!

    Like

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s