Zoeva kwast 110 en 317


IMG_9722

Omdat ik zo tevreden was over de basis set van Zoeva, klik hier voor het artikel, besloot ik om nog een bestelling te plaatsen. En een tijdje terug kreeg ik deze 2 schoonheden in mijn brievenbus. Ik bestelde de 110 face shape en de 317 wing liner. Wil je weten of deze net zo goed zijn als de set, lees dan snel verder.

IMG_9719

 

Als eerste ga ik de 110 face shape uitbundig bespreken. De kwast heeft een mooi glad zwart gelakt handvat met de nummer, kwastnaam en het merk gegraveerd in het zilver. Zeer netjes en duidelijk. De kwast zelf heeft wit/zwarte haartjes en zitten zeer dicht op elkaar. Ze zitten zo in de kwast dat de kwast een echt bolletje vorm.

Het  opnemen van bronzer gaat zeer goed en je hoeft er maar 2x in te strijken en je hebt voldoende opgenomen. De kwast brengt gelijkmatig aan en laat geen donkere vlek na als je het aanbrengt, top dus ! De kwast geeft geleidelijk de kleur af en is nog eens super zacht.

 

IMG_9724

De 2de kwast is de 317 wing liner. Net zoals de vorige kwast heeft deze een mooi kwalitatief handvat met gravures erin. De kwast heeft een schuin uitzicht dat uitloopt in een punt, zoals een wing kwast ook moet zijn. De haartjes zijn best lang wat aanbrengen iets moeilijker maakt, maar wel super zacht.

Ik heb hem gebruikt in combinatie met het eyeliner potje van Essence *binnenkort hier meer over* maar ik kwam hier een klein probleem tegen. Het lijkt net of de haartjes van elkaar gaan in het midden en er dus een ruimte ontstaat, hierdoor had ik 2 lijnen op mijn ooglid ipv 2. Ligt het aan mij, of is het de kwast ? Ik weet het niet. Ik ga nog wat oefenen, want het zetten van een mooie wing is best ingewikkeld met deze kwast. Ik had hem graag wat kleiner in breedte als lengte gezien.

 

De Zoeva kwasten zijn te koop op www.zoeva-shop.de/
De 110 face shape heeft de prijs van €8,80.
De 317 wing liner heeft de prijs van €5,80.

 

Groetjes,
Daisy

 

Advertentie

Een gedachte over “Zoeva kwast 110 en 317

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s