Rituals Mild Eye Make-up Remover


IMG_9758

Al jaren ben ik op zoek naar de perfecte make-up remover, ooit had ik hem gevonden maar hij ging uit de rekken typisch. Dus ging mijn zoektocht onverstoord verder. Al vele heb ik afgeschreven en nog meer nog niet getest. Toen ik op vakantie was besloot ik eens een Rituals te bezoeken, en wat zag ik. Juist een make-up remover die ik nog niet getest heb. Ben jij benieuwd naar hoe deze remover het doet lees dan snel verder.

Mijn ervaringen.

Vaak kies ik voor een remover met 2-fases. Dit omdat ik vind dat als ik een enkelvoudige heb ik vaak harder moet wrijven om alles eraf te krijgen met irritaties tot gevolg.

De verpakking is zacht roze en er staat ook weer duidelijk aangegeven over wat soort product het gaat. Echter is het een draaidop en geen klikdop maar zo vervelend vind ik het niet.
De verkoopster gaf me in de winkel een hele handleiding over hoe ik de remover het beste kon gebruiken. Ze raadde me aan om 2 wattenschijfjes te nemen en ze vochtig te maken. Daarna schud je zacht met de remover en doe je een klein beetje op een nat wattenschijfje. Ga daarna met een ander proper schijfje over je ogen om eventuele restjes mee te nemen. En ik moet zeggen die techniek werk super en nog eens super product besparend.

IMG_9757

De bestanddelen zijn iets moeilijk te lezen, maar er zit biets natuurlijks is en de remover is gebaseerd op siliconen. Handig als je dit wil vermijden.

Ik ben zeer tevreden over de remover maar weer twijfel ik over het feit als ik nu eczeem krijg van de remover of van mijn oogschaduwbasis, dit moet ik nog even uittesten. Heb je een super gevoelige huid, zou ik toch even verder kijken naar een andere remover. Voor de normale huid doet hij het perfect.

De Rituales Mild Eye Make-up Remover is te koop in alle Rituals fillialen en kost €10,50.
Kijk snel op hun site hieronder, ze hebben momenteel een actie van een gratis douchegel bij een bestelling vanaf €35, zeker de moeite dus !

Nogmaals super bedankt voor de goede uitleg en service van het Rituals Team Oostende.

Groetjes,
Daisy

Bron : Rituals

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s