Essie Nourish Me


IMG_9762

Omdat we niet enkel ons haar, gezicht en lichaam moeten verzorgen krijgen vandaag onze nagels ook wat aandacht. We kunnen ze verwennen met een mooie kleur met eventueel wat  glittertjes en een glanzend steentje. Maar wist je dat nagellak je nagels ontzettend hard uitdroogt ? Voor dit probleem heeft Essie de Nourish Me basecoat uitgebracht. Het is een vochtinbrengende nagellak met vitamine A, C en E en tal van voedende oliën. Ben je benieuwd naar de werking, lees dan snel verder

IMG_9761

Mijn ervaring.

Als je de lak nieuw hebt steekt hij in een helder strak plastic doosje. Op het doosje staat de naam van het product en het merk. Aan weerszijden en de achterkant vind je de ingrediënten, gebruik en wat het product belooft te doen.
Volgens Essie doet de lak onderstaande met je nagels :

  • Je nagels voelen 50% minder droog aan in 5 dagen.
  • 30% sterkere nagels, voorkomen van splijten en betere flexibiliteit.
  • Houd het vocht in de nagels zelf vast.

Klinkt goed, maar is deze belofte ook waar ? Zelf heb ik extreem droge nagels, ze splijten, zijn zeer dun, scheuren en pellen af. Kortom echt lelijke nagels welke ik niet kan laten groeien. Ik was dus bijzonder benieuwd naar deze lak.
De lak moet je op schone droge nagels aanbrengen en kan zowel alleen of als een basecoat worden gebruikt. Je moet er een dun laagje op aanbrengen en daarna je favoriete kleur en topcoat. Ik besloot het zonder te testen aangezien ik het resultaat wilde zien en kleurlak altijd nog meer uitdroogt bij mij. De lak zelf droogt licht glanzend op zonder echt aanwezig te voelen op je nagels. Hij legt een film over mijn gespleten uiteindes en voorkomt zo dat ze verder scheuren. Na een tijdje gebruiken merkte ik dat mijn nagels minder splijten en er minder droog uitzagen. Zeer gehydrateerd zijn mijn nagels niet maar dat had ik ook niet verwacht van een nagellak. Wil ik ze echt hydrateren dan gebruik ik wel een olie of crème.

Kortom, mijn nagels zien er beter uit en voelen niet meer zo extreem droog. Ze zien er beter uit maar om te zeggen dat ze volledig gehydrateerd zijn is echter niet. Wel ben ik tevreden over de lak en hij helpt wel degelijk bij iets drogere nagels met de neiging tot splijten.

Essie Nourish Me is te koop bij Kruidvat voor €12,99.

Groetjes,
Daisy

Bron : Essie

Advertentie

Een gedachte over “Essie Nourish Me

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s