Zoeva Pigments


IMG_9734

Ik had er al veel over gehoord maar ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Ze zijn niet nieuw in make-up land dus was het toch eens hoog tijd dat ik ze ook eens zou proberen. Namelijk de losse minerale oogschaduws. Ik besloot ze te bestellen en ze hebben al mijn verwachtingen waar gemaakt. Lees verder voor mijn review over de Zoeva pigment minerale oogschaduws.

Mijn ervaringen.

Toen ik ze bestelde stond ik er een beetje sceptisch over, ga ik veel krijgen, gaan de kleuren mooi zijn, lijken de kleuren ook op het voorbeeld van de site,….. . Kortom zo veel vragen voor een klein doosje. Na wat rondkijken op de site besloot ik 2 kleuren te bestellen, een donkere en een lichte kleur. De Distilled Grapes en Silk Crepe.

IMG_9735    IMG_9736

De Distilled Grape is een diepe paarse kleur met een glitter finish. Deze kan echt goed gebruikt worden om een gekleurd lijntje te plaatsen als voor een smokey look.

IMG_9738

Silk Crepe is een zachte champagne kleur met een zeer aanwezige glans. Ideaal als highliter.

IMG_9741

IMG_9743

Zoals je ziet zijn de kleuren beiden zeer intens en dekkend. Ook blijven ze zeer lang zitten, ze hebben de neiging iets in de lijntjes te trekken maar met wat oogschaduw basis is dat probleem meteen verholpen.

De kleuren zijn niet zoals ik ze verwacht had op de site, ze zijn zelf mooier. De glans is verblindend en de kleuren intens.  Het aanbrengen is in het begin oefenen, want telkens als ik ze gebruikte hing mijn hele gezicht vol met losse deeltjes, het vergt enige oefening. Ook zijn het gevaarlijke potjes, de Destilled Grape is al meerdere malen op het witte tapijt van mijn vriend zijn moeder gevallen. Oke de potjes zijn niet gevaarlijk, ik ben gewoon niet zo handig.
Zelfs na 2x achter elkaar te vallen zit het potje nog steeds bomvol. Er zit dus echt veel product in een klein potje, dat samen met de kleur, houdbaarheid en finish is het zeker zijn geld waard.

Ben je op zoek naar een losse minerale oogschaduw die in je budget past, met mooi felle,diepe en vooral glanzende kleuren. Dan zou ik zeker eens uitkijken naar de Pigments van Zoeva.
Hou je meer van matte finishes dan is deze lijn niet zo aan te raden.

De pigments minerale oogschaduws zijn te koop op http://www.zoeva-shop.de en kosten €3.80 het stuk. Daarbij heb je keuze uit 34 afzonderlijke kleuren gaande van fel groen tot nude beige. En ze hebben ook sets van 5 bij elkaar passende kleuren voor €13.50.

Klik hier voor mijn review over het Zoeva Warm Shimmer Palette.

Groetjes,
Daisy

Bron : Zoeva

Advertentie

Een gedachte over “Zoeva Pigments

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s