Maybelline Watershine Lipstick


IMG_9709
Alle kleuren zijn er ondertussen als op de markt, elk cosmeticamerk komt wel elk seizoen met een nieuwe collectie. De lipstick. Al jaren is dit het meest gebruikte cosmetische product op de markt, gaande van fel gekleurde exemplaren tot onzichtbare verzorgende sticks. Omdat het nu zomer is en we wel zin hebben in een warme zwoele avond, met een heerlijke cocktail,en omdat we vooral niet ongezien willen worden heb ik vandaag voor jullie een lipstick uit het Maybelline Watershine gamma.

Mijn ervaring.

Toen ik de kleur zag was ik meteen verliefd en het duurde dus niet lang voor ik ermee aan de kassa ging staan. Het ging om de  550 Cherry Candy. Het is meer een donkerrode kleur met een blauwe ondertoon. Ik ben nogal een koel type en kan dus geen oranje of gele ondertonen hebben.

Zoals je wel al op de foto hebt gezien heb ik hem al veel gebruikt, wat natuurlijk hoort want ik wil alles volop testen voor ik jullie mijn mening vertel over een product. Ik zou eens moeten leren eerst foto’s maken en dan te gebruiken haha.

IMG_9708                                         IMG_9701

De kleur is zeer intens als je hem aanbrengt maar niet extreem dekkend, je moet toch zeker 2 laagjes aanbrengen voor je lippen volledig bedekt zijn met de kleur. Maar waar ik zeker over te spreken ben is dat ze hun belofte waarmaken. Maybelline beloofde voor deze lijn dat hij zeer glanzend zou zijn, net als een reflecterend wateroppervlak. En wel dat is hij ook, hij glanst zo mooi en houd deze glans aan gedurende de hele dag. Gedurende de hele dag is nu wat voorbarig een maaltijd overleeft hij niet, toch niet met mij. Maar als je hem gewoon opdoet blijft hij wel perfect zitten. Wel mag je niet vergeten om lipliner te gebruiken want na een tijdje zie ik toch dat hij in de lijntjes begint te trekken, wat natuurlijk niet zo mooi is.

 

Ik vind het een goede lipstick voor mensen met een koele ondertoon en die toch graag rode lippen dragen, ook is de kleur goed geschikt voor overdag.

De lipsticks zijn te krijgen bij de drogisterij voor ongeveer een tientje.

 

Groetjes,
Daisy

Bron : Maybelline NY

Advertentie

2 gedachtes over “Maybelline Watershine Lipstick

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s