Zoeva Warm Shimmer Palette


IMG_9694

Ken je het gevoel, dan trek je je make-up schuif open en 10 tallen potjes met oogschaduw vallen eruit. Niet omdat je er te veel hebt, je kan er nooit te veel hebben, maar omdat ze zo een vorm hebben dat ze niet te stapelen zijn en je ze er dus maar lukraak moet in gooien op goede hoop. Om Deze hele heisa te voorkomen gaan we dus naar palettes op zoek. Wat als voordeel heeft dat we het beter kunnen stapelen maar ook veel meer nieuwe kleurtjes in je bezit krijgt dan als je ze apart zou kopen. Vandaag heb ik dus voor jullie in de aanbieding het Zoeva Warm Shimmer palette.

Wie of wat is Zoeva ?

Zoeva is een Duits cosmetica merk dat zich engageert voor goede doelen. Ze produceren kwalitatief goede producten voor een zeer goede prijs. Voor meer info over de goede doelen die ze steunen klik dan op deze link.

Mijn ervaringen.

Toen ik de palette kreeg was ik een beetje teleurgesteld over de kleine hoeveelheden waarin de kleuren aanwezig waren.  Maar ach voor de prijs mocht ik zeker niet klagen.
De variatie aan kleuren is zeer goed, geen enkele tint is hetzelfde en elke kleur heeft zijn specifieke glans of glitter. Ik stond een beetje sceptisch over het feit dat het palette voor zo een aantal kleurtjes zo goedkoop was, maar hier heb ik me echt in vergist !
De  kleuren zijn één voor één prachtig en intens gepigmenteerd. Ik snap waarom ze zulke kleine cupjes in het palette deden, je hebt maar echt een zeer klein beetje nodig voor een optimale kleur intensiteit. En de houdbaarheid is ook goed, zelfs zonder oogschaduwbasis blijft deze lang zitten en kruipt hij minimaal in de lijntjes. De kleuren in het palette gaan van wit tot zwart en van rood tot goud. Alle kleuren zijn warm gepigmenteerd, vandaar ook de naam van het palette.

IMG_9698    IMG_9699 Hier heb je een voorbeeld van de pigmentatie, op de 2de foto is hij net zo fel alleen kreeg ik de camera niet goed afgesteld.

De palette is te koop op http://www.zoeva-shop.de en kost €19.95. Daarvoor krijg je 88 zeer intense warme kleuren.

 

Groetjes,
Daisy

Bron : Zoeva

Advertentie

Een gedachte over “Zoeva Warm Shimmer Palette

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s