HEMA hydraterend gezichtsmasker


IMG_9687

Hydratatie is het antwoord op vele vragen en problemen, daarom nemen we dat onderdeel van onze dagelijkse verzorging best serieus. Wat is er nu nog ontspannender dan na een vermoeiende dag heerlijk in de zetel onderuit te zakken met een lekker masker op je gezicht. Nog even de komkommerschijfjes en een goed muziekje erbij en klaar ben je om weer helemaal gehydrateerd voor de dag te komen. Daarom testte ik voor jullie het HEMA hydraterende gezichtsmasker uit.

Het product.

Volgens de verpakking op het product zou het masker je huid goed moeten hydrateren. Er wordt aangeraden het masker aan te brengen op een gereinigd gezicht, voor 8 min lang en dat zeker elke week te herhalen. Als de 8min om zijn hoef je het er enkel af te wassen met lauw warm water, klinkt niet zo ingewikkeld maar doet het ook zijn werk ?

Ingrediënten.

In de lijst zie ik meteen vette soorten alcohol staan die je huid voeden en het vocht in je huid brengen en het ook daar houden. Dat vind ik al zeer goed. Helaas zie ik dat er veel siliconen (cyclopentasiloxane) in zitten. Hiervan krijgen veel mensen huidproblemen zoals onder andere puistjes. Echter zie ik niet veel ingrediënten van natuurlijke oorsprong, wat ik best jammer vind. Maar voor een goedkoop masker had ik ook niet anders verwacht.

Mijn ervaring.

Vanaf het moment dat ik het masker aanbreng voel ik meteen een prikkelend gevoel, en niet in de aangename zin. Het brand en prikt best hard. Dit gevoel verdwijnt wel na een tijdje en na de 8min inwerkingstijd heeft mijn huid best wel een rode kleur. Hmmm niet zo goed dus. Wel laat het masker mijn gezicht gehydrateerd en zacht achter.

Conclusie.

Het grootste nadeel vind ik toch wel de bestanddelen, maar zolang jij er geen problemen mee hebt of mee ondervind zie ik geen rede in om het product geen kans te geven. Echter vind ik de voor alle huidtypen niet correct. Het masker brandde best fel op mijn gevoelige huid. Voor de gevoelige en echt droge huid en plekjes zou ik het masker niet aanraden.
Het HEMA hydraterende gezichtsmasker is voor enkele euro’s te koop in alle HEMA filialen.

 

Groetjes Daisy

Bron : HEMA

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s