Freeman body toning lotion coconut & guava


IMG_9684

Is het nu na een hete douche in de winter of na een heerlijk moment zonnekloppen onze huid heeft het altijd zwaar te verduren. Daarom is het nodig om elke dag je goed te hydrateren, want geef toe een huid is toch niet mooi als die er dof en droog uitziet ?
Hiervoor testte ik voor jullie een bodylotion. De Freeman body toning lotion coconut & guava.

Wat belooft Freeman over hun product.

-Quote- Tone up trouble spots with this two-in-one toning lotion, enhanced with invigorating Coconut and Guava. Re-energizing blend smooth’s over skin to improve skin’s texture and appearance. Perfect for all skin types.

Hij verstevigt de moeilijke zones en maakt de huid weer glad en soepel. De huidtextuur verbeterd en hij oogt mooier. De lotion is geschikt voor alle huidtypes.

Ingrediënten.

Afbeelding

Hmmm over de keuze van de ingrediënten ben ik het niet zo eens ik zie veel minerale olie en siliconen. Deze zijn bekend bij voor het afdekken van je huid en bezorgd bij veel mensen irritaties. Ook zie ik helemaal onderaan de lijst parabenen staan, deze zorgen voor de houdbaarheid van cosmetische producten.
Voor de rest zie ik ook veel verzorgende bestanddelen zoals verschillende soorten olie, zoals soja, kokosnoot, safloer en quava. Wat ook positief is is dat parfum helemaal onder aan de lijst staat en dus zeer weinig aanwezig is in het product.

Mijn ervaring met Freeman.

De lotion is zeer vloeibaar van structuur maar smeert wel iets moeilijker uit. Hij blijft lang plakken en laat een mini waasje achter. De geur die vrijkomt als je jezelf insmeert is heerlijk, de tropische geur van kokosnoot brengt je meteen met je gedachten op een tropisch eiland, de geur is wel sterk aanwezig maar persoonlijk hou ik daar wel van. Ik vind het een goede budgetproof lotion en ook ben ik zeer tevreden over de duidelijke verpakking. De fles neemt makkelijk vast, er is een handige klikdop en de roze verpakking trekt meteen je aandacht in je badkamerkastje.

Conclusie.

Het is een goede lotion die zeer vriendelijk is voor de portemonnee. Hij heeft een zeer zoete maar wel overheersende geur, het is echt een kokosproduct. Echter vind ik de bestanddelen niet zo super, deze had ik graag vriendelijker/natuurlijker gezien. Maar het is een persoonlijke keuze of je het product ondanks de bestanddelen wil gebruiken of niet. De lotion kan je in vele winkels kopen of online voor de prijs van ongeveer €5. Dan heb je ook wel een flinke fles van 400ml, een flinke duit dus.

Groetjes Daisy

Freeman lotion cocnut & guava  is onderandere te koop bij http://www.freemanbeauty.com.

Bron : http://www.freemanbeauty.com

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s